Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ova pravila o kolačićima pokrivaju zovak.hr koja pruža posjetitelju mogućnost korištenja naših usluga i pretraživanja stranice

Kolačić je mali dokument koji se sastoji od slova i brojeva koje preuzme uređaj (npr. računalni tvrdi disk ili telefon) kada korisnik pristupi određenoj stranici. Kolačići dozvoljavaju stranici da prepozna korisnikov uređaj i pomaže stranici da zapamti informacije vezane za sklonosti korisnika(npr. jezik koji ste odabrali) tako da ne morate ponovo birati svoje postavke svaki puta kada stranici pristupite s određenog uređaja. Većina velikih internetskih stranica koristi kolačiće.

Na ovoj stranici se koriste tri tipa kolačića:

Sesijski kolačići. Ovo su privremeni kolačići koji postoje samo u periodu vašeg boravka na stranici. Sesijski privremeni kolačići pomažu internet stranici upamtiti vaš odabir na predhodnoj stranici, kako ne biste trebali ponovno unositi iste informacije. Na našoj stranici ovi kolačići ne sadrže osobne informacije i ne mogu biti korišteni za osobno prepoznavanje.

Trajni kolačići. Ovo su kolačići koji ostaju na vašem uređaju nakon posjeta našoj stranici. Ovi kolačići pomažu nam identificirati vas kao jedinstvenog posjetitelja (pohranjivanjem nasumce odabranog broja), te jezik koji ste odabrali u slučaju višejezičnih stranica. Koliko dugo će kolačić ostati na vašem uređaju ovisi o vrsti kolačića. Na našoj stranici ovi kolačići ne sadrže osobne informacije i ne mogu biti korišteni za osobno prepoznavanje.

Kolačići za praćenje: koriste se za kreiranje izvještaja u svrhu praćenja prometa na našoj internet stranici. Koristimo usluge slijedećih poslovnih partnera za praćenje prometa stranice:

– Google Analytics
– Google Webmaster Tools

Kako ograničiti ili ukloniti kolačiće s vašeg uređaja

Ne koristimo kolačiće za prikupljanje vaših osobnih podataka koji omogućavaju prepoznavanje.

Ako ipak želite ograničiti ili blokirati kolačiće postavljene na ovim stranicama, kao i obrisati već kreirane kolačiće, možete to učiniti kroz postavke vašeg pretraživača.

Google Chrome
Mozzila Firefox
Internet Explorer
Opera
Safari