Free cookie consent management tool by TermsFeed

O nama

Zovak d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 1990. godine, već 30 godina uspješno se bavimo veleprodajom robe široke potrošnje sezonskog karaktera. Svoj uspjeh dugujemo konstantnoj nadogradnji ponude novim i inovativnim proizvodima zbog čega smo u segmentu sezonskog asortimana prepoznati kao lider na tržištu.

Kod odabira asortimana pažnju prije svega obraćamo na kvalitetu proizvoda, ekskluzivan dizajn te cjenovni rang zbog čega naši proizvodi bilježe rast prodaje iz godine u godinu.

Zbog dugogodišnje suradnje sa provjerenim i renomiranim tvornicama u mogućnosti smo pratiti sve svjetske trendove i brzo reagirati na zahtjeve tržišta. Činjenica da se tržište stalno mijenja znači da i mi ne možemo mirno stajati. Ono što radimo temeljimo na čvrstim poslovnim odnosima koje smo razvijali tijekom godina. Želja nam je nastaviti rasti i graditi na svojoj tržišnoj poziciji, ne samo pažljivim praćenjem potreba tržišta, već i korak ispred njih.

Što nudimo ?

– Više od 10.000 proizvoda
– Konkurentne cijene
– Fleksibilnost u poslovanju
– Pouzdanost i kompetenciju
– Optimiziranu distribuciju, komisioniranje i dostavu sa našeg skladišta do prodajnog  objekta kupca
– Kontrolu kvalitete
– Proizvode koji zadovoljavaju sve međunarodne standarde i norme
– Predanost i iskustvo u poslovanju što našim klijentima omogućuje sigurno ostvarenje poslovnih ciljeva

Gledamo izvan granica naše tvrtke prema našim poslovnim partnerima, pa sve do krajnjeg kupca. Sa našim kupcima surađujemo kao partneri, fokusirajući se na zadovoljstvo kupaca, kao i našu izvedbu kao dobavljača i partnera.

Najbitnije od svega, volimo ono što radimo! Svaki od naših zaposlenika radu pristupa sa željom i predanošću, kako bi zajednički pridonijeli zadovoljstvu naših kupaca i uspjehu tvrtke. Ako su naši kupci i njihovi kupci zadovoljni, zadovoljni smo i mi!