COVID-19 Obavijest

Tvrtka Zovak d.o.o. veoma ozbiljno shvaća aktualnu situaciju s COVID-19 virusom i pridržava se svih epidemioloških mjera i preporuka danih od strane Stožera civilne zaštite. Radimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali maksimalnu sigurnost za svoje zaposlenike, partnere i posjetitelje.

Vršimo učestalu dezinfekciju svih površina, a naše osoblje obavezno nosi maske preko lica. Opremili smo uredske prostore tvrtke kao i cijelu površinu trgovine uređajima za pročišćavanje i dezinfekciju zraka. Svakim danom u noćnim satima vršimo proces ioniziranja zraka u svrhu aktiviranja kisika i poboljšanja kvalitete zraka kako bi boravak unutar prostora tvrtke bio ugodniji i sigurniji.

Sve posjetitelje trgovine, na adresi Teslićka 25 u Zagrebu prilikom ulaska u prostor dočekat će digitalni terminal koji će automatski izmjeriti tjelesnu temperaturu posjetitelja i provjeriti nošenje maske na licu. U slučaju ne nošenja maske i/ili povišene tjelesne temperature posjetitelju će ulazak biti onemogućen, a potrebne daljnje mjere bit će poduzete. Molimo posjetitelje da se pridržavaju zadanih mjera.

Stalo nam je do dobrobiti svih i trudimo se u ovoj aktualnoj situaciji pronaći najbolje rješenje kako bi osigurali ugodnu kupovinu i ujedno pružili maksimalnu sigurnost.

Svi proizvodi izloženi u našoj trgovini dostupni su Vam i putem internet trgovine gdje ih možete naručiti iz udobnosti vlastitog doma.